Ny dag Mera plugg


Vi håller på att frysa ihjäl. Det är 12 grader ute och förmodligen inte så mycket varmare här inne i lägenheten. Regnet öser ner och det är så fuktigt att det förmodligen kommer att växa mögel på oss också snart... Nu har vi alla fall stängt in oss på Jessicas rum. Vi har tänt mängder med ljus och sitter här i tjockstrumpor och halsduk och försöker plugga med varierande reultat. Toaletten är för tillfället full med hantverkare och i köket huserar hyresvärdens syster...vad hon pysslar med vet vi faktiskt inte men vi hoppas att hon städar!

Vi har även lyckats med bedriften att boka två biobiljetter på internet! Inte det lättaste kan vi lova när allting står på portugisiska men vi tror att vi har bokat både rätt biograf och film! Vi håller tummarna och hoppas på det bästa. Vi har i alla fall ett referensnummer att åberopa om det skulle bli problem!

Annars har vi ägnat cirka en timme av vår dyrbara tid åt Jessicas nyinköpta termos idag! Det är en sån som man kan göra en egen framsida till och problemet var att det redan satt ett papper inuti som vi ville ha ut...men det sitter som berget! Vi har fortfarande inte lyckats få ut allt trots alla kreativa försök till lösningar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0