En vanlig dag


Ännu en dag går mot sitt slut. Vi har spenderat mesdadels av den i skolan. Två lektioner i European Law och en i Macroeconomic Policies. På den sistnämnda uppstod ett litet bråk mellan föreläsaren och en av studenterna. Läraren för de praktiska lektionerna i detta ämne, som också fungerar som någon slags assistent till föreläsaren för de teoretiska lektionerna, dök aldrig upp vid undervisningstillfället i tisdags så föreläsaren började med att be om ursäkt för detta. Studenten i fråga var tydligen inte nöjd med hur detta behandlades men så mycket mer förstod vi faktiskt inte då konversationen hölls på portugisiska. Dock såg det ut som om de andra studenterna skämdes ganska regält för dennes räkning och från föreläsarens sida förstod vi så mycket som att studenten antingen skulle hålla käften eller gå därifrån...Vi tror att de två parterna skulle förhandla bakom stängda dörrar efter föreläsningen istället!

Efter hemkomst tyckde vi att det var dags att göra något åt motionsbristen så vi har nu via Youtube praktiserat ett 40 minuters långt pilatespass! Detta får duga som träningsprogram tills vi i januari återigen kan checka in på IKSU!



Här spenderar vi dagarna , det finns ingen AC inne på universitetet så det blir TOKvärmt när solen ligger på.  Men vi klagar inte! Vi tänker bara på hur kallt och hemskt ni har det där hemma så känns det genast lite bättre! Vi ser att ni har börjat använda både halsduk och mössa och här känns tanken på att ens ta på sig långbyxor helt overklig! Till höger ser ni vår nyfunna träningsform!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0