Gott o blött


Bom dia!

Igår tänkte vi att vi skulle äta middag i relativt god tid, så strax efter nio gav vi oss ut i hopp om att hitta något bra ställe i närheten. Vi gick och gick och gick.. till vår stora förvåning verkade det som att restaurangerna började söndagens vila redan på lördag kväll, det var helt dött! När vi gått genom en gränd som verkligen var nattsvart och öde kände vi att det var dags att byta område! Vi tog tunnelbanan till en plats där vi visste att det fanns gott om restauranger..letade lite innan vi hittade en italiensk restaurang som såg bra ut. Klockan var närmare halv elva när vi fick in vår pasta, men ååååhhhh vilken pasta! Himmelskt gott men framförallt var den blöt! Krämig SÅS som vi saknat så under våra tidigare restaurangbesök. Det blir definitivt ett ställe som vi kommer att återkomma till!

När vi kom hem var det dags för Jessica att ta kampen med den iskalla duschen.. Kristina lyckades på något mirakulöst sätt hinna duscha efter stranden innan det blev något fel på varmvattnet. Då trodde vi att det kunde beror på att Kristina just hade duschat,,men då varmvattnet inte kommit tillbaka på en halv timma insåg vi att det nog var något galet. Idag har vi pratat med vår hyresvärd som bara suckade, men förhoppningsvis kan han lösa det under dagen eller senast imorgon :)

Måste även tilläggas att vi fått tillökning i vår svenska familj här i huset. En våning ner har nämligen Oskar från Boden flyttat in - kommer att bli skönt att ha en kille med oss när det ska traskas hem om kvällarna..här i Lissabon har de inte ens gatulampor utan det är bara vägen för bilarna som är upplyst..

Nu ska vi än en gång ut på shoppingjakt! Det är söndag och alla mindre ställen har stängt, men vi har hittat en galleria på kartan som ser lovande ut och som enligt hyresvärden ska vara öppet!



Tchau!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0