IKEA


Hej på er!

Idag har vi varit till Ikea för att inhandla lite nya grejer till våra rum. Annelie, den svenska tjejen i vår lägenhet följde också med och tillsammans lyckades vi faktiskt promenera bort till torget där bussen skulle gå från, leta rätt på bussen, missa bussen och vänta på att bussen skulle komma tillbaka! Sammanfattningsvis har vi väntat väldigt mycket idag men vi är ändå väldigt näjda med vår tripp bort till Ikea. Den senaste timmen har vi nu ägnat åt att inreda här hemma och det känns numera väldigt hemtrevligt!


Jessica och Annelie på bussen


IKEA




Kristinas rum



Jessicas rum

Efter inrednigen var vi ute och köpte lite städutrustning eftersom badrummet här i lägenheten hade sett sina bättre dagar...men tre handlingskraftiga kvinnor senare är det återigen, kanske inte skinande och välkomnande, men i alla fall helt okej! Efter detta krafthandtag är vi nu definitivt värde ett glas sangria!

Jessica & Kristina


Kommentarer
Postat av: Frida

Jag har också inhandlat likadana tofflor, fast rosa:) Fantastiskt bra!

2009-09-04 @ 10:21:15
URL: http://fridachristianson.blogg.se/
Postat av: Eva

Hej Tjejer. Ni ser ut att bo trivsamt. Enkelt men funktionellt. I sundsvall har det vräkt ner regn hela dagen och är väl strax över 10 grader. Gissar att ni har betydligt bättre väder. Ser fram emot att få se fler bilder och läsa mer om vad nu gör. Trevligt skrivet! Kram från mamma Eva

2009-09-04 @ 16:20:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0