Papper hit och papper dit


Idag var planen att gå till skolan och fixa alla papper som behöver fyllas i och fås påskrivna. Vi hade en lista med allt som skulle göras och vi började med att gå till El Corte Ingles för att knäppa passfoton till bibliotekskorten, dock var vi lite tidiga så vi fick sätta oss och dricka en kaffe tills det öppnade. Väl på skolan började vi sedan med att fixa kårkorten, efter mycket spring i trapporna, upp och ner ett antal gånger hittade vi till slut kontoret och så långt gick allt väldigt smidigt då vi fick vägvisning av en engelsktalande tjej. Sedan var det dags för bibliotekskorten men då vi inte hade några passkopior med oss gick det inte att ordna för stunden. Vi gick videre till Student Office för att få påskrift och stämpel till formuläret för rabbaterade tunnelbanekort som sedan ska lämnas i på deras kontor nere på stan. Då det var väldigt mycket folk frågade vi om man behövde en nummerlapp för att få komma in och fick svaret att dom idag inte hade någon tid för utbytesstudenter och att vi fick komma tillbaka imorgon...Tack för det!

Efter det knatade vi vidare till universitet för de humanistiska institutionerna för att lämna in anmälan till den portugisiska spåkkursen som vi ska läsa. Promenaden tog cirka 15 minuter och vi letade oss fram till det hus vi trodda skulle vara rätt, vi hade dock fel och tanten i receptionen skickade oss vidare till en av de andra byggnaderna och hänvisade till våning fem. Fem trappor upp skickade dom oss vidare till våning fyra...sen vidare till våning sju. Nu hade vi kommit rätt! Problemet var bara att man endast kunde anmäla sig mellan klockan tre och fem under eftermiddagarna... Så kan det gå!

Nu är vi i alla fall hemma igen och väntar på att klockan ska bli just tre så att vi kan gå tillbaka och förhoppningsvis få allting ordnat. Skam den som ger sig! Efter det ska vi faktiskt besöka ett gym för att röra lite på dököttet. Annars kör vi mest på taktiken att vila oss i form...




Kommentarer
Postat av: Eva

Det gäller att aldrig ge upp. Det kommer ni att ha nytta av i livet. Trägen vinner!

2009-09-14 @ 16:28:09
Postat av: Henrik

Cool bild! Och underskatta aldrig vardagsmotionen, som man t.ex får av att springa i trappor;)

2009-09-14 @ 16:33:37
Postat av: Jessica

Hela Lissabon är som en enda lång trappa uppför så vi kommer att få grymma vader o rumpor!

2009-09-14 @ 22:52:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0