Shopping



Imorse klev vi upp och åkte iväg till standen i Carcavelos, vädret var en aning mulet men det brukar spricka upp så vi hoppades på det bästa. En kaffe vid strandpromenaden och två timmar senare började det istället att regna så vi fick packa ihop och åka hem igen, men vi gör ett nytt försök redan imorgon!

På grund av det dåliga vädret passade vi på att åka en sväng till Colombio, det stora shoppingcentret. Tanken var att bunkra upp med lite mat men vi hade ytterligare några påsar i handen innan vi återigen vände hemåt! Att solen håller sig bort är verkligen inte bra för våran budget... inte för att vi egentligen har någon men lite ekonomisk måste man ju i alla fall vara! Sen har vi fått frågan hemifrån om hur det ser ut med shoppingen för det manliga könet och vi kan "glädja" er med att det är lika billigt och förödande för eran budget också! :)



Den bästa strandbilden vi lyckades åstadkomma idag... Djuren finns till försäljning i mataffären samt alla byxorna vi fick med oss hem, tillsammans för en kostnad under 900 kronor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0